Tuesday, 1 November 2011

Sexy of Tuesday

Hai dan salam sejahtera semuanya..Seperti biasa hari ni mama akan post kan entri mama yang bertajuk Sexy of Tuesday..Selamat menengok segala-galanya dari atas sampai ke bawah..Hehehehe

Urat-urat dekat pubic tu..Mengghairahkan mama!!


Saturday, 29 October 2011

Pilihan Mama Minggu Ini

Mama suka tengok lelaki ni..Penuh kejantanan kan muka dia??

Korang tak rasa macam tu ke??

Lengan yang berurat

Ketiak yang mengancam..Hahaha

Monday, 24 October 2011

Lelaki Pilihan Mama

hai dan salam sejahtera semuanya..Mama harap korang semua bahagia hendaknya di samping kekasih yang tercinta.Bagi yang sudah berumahtangga,sayangilah suami dan anak-anak kita tu yea..Bagi yang belum ada anak atau belum bercita-cita untuk menambah bilangan ahli keluarga,sayangilah anak-anak kucing yang anda tengah bela sekarang tu.Kalau tak ada juga,sayang jelah anak-anak tikus ke,anak-anak lipas ke kat dapur tu kan?hehehe...

Okaylah..Malam ni mama tak ada banyak sangat topik untuk bercakap dalam blog mama sebab mama keletihan hari ni.Sebab apa mama keletihan?Korang tak payah nak sibuk amek tahu lah sebab korang masih lagi bujang.Jangan ingat mama tak tahu.Kebanyakan anak-anak mama yang membaca blog ni masih lagi di bawah umur dan belum berumahtangga tetapi meminati isu-isu panas yang terdapat di dalam blog mama ni kan?hehehe..

Malam ni mama nak perkenalkan kepada korang semua iaitu lelaki pilihan mama untuk minggu ini..Beliau ialah....


Mama sendiri pun tak tahu nama lelaki ni.Mama just terjumpa tadi dalam Google sewaktu mencari gambar-gambar lelaki yang mama minat.Tiba-tiba keluar gambar ni.hehehe..Harap korang berpuas hati dengan pilhan mama..Lepas ni korang fikir-fikirlah kenapa mama suka sangat dekat lelaki ni..PAKEJ YANG CUKUP LENGKAP!!!!MAMA SUKA!!!!!


Sssssssshhhhhhhhhhhhhhhhh......Kan bagus kalau lelaki ni ada di depan mata mama.Celik-celik mata saja ada lelaki ni yang sudi angkat kita ke bilik air..Hahahahahaha