Tuesday, 6 January 2015

Hanya Kerana Badannya Yang Hot Dia Jadi Selebriti?

Selamat malam mama ucapkan kepada semua anak mama yang masih aktif di waktu malam ni.

Korang semua nak jadi burung hantu ke yang masih belum tidur? Atau "burung hantu" korang menunggu nak masuk "sangkar" aje ni? Atau korang menjadi "sangkar" yang masih menunggu "burung-burung" balik ke rumah masing-masing? Hehehe.

Tak apalah. Mama tak kisah sangat pasal korang nak buat apa. Yang penting mama hanya nak anak-anak mama yang membaca blog mama ni sihat-sihat dan ceria selalu.

Mama pun dah siap-siap nak tidur sekarang ni. Dah siap cuci-cuci, pakai bedak tebal-tebal. Pakai baju tidur yang nipis-nipis. Bukan nak tarik perhatian sesiapa pun. Mama kan janda meletup. Teman pun tiada untuk dibawa baring bersama. Tapi itu tidak menghalang mama untuk sentiasa kelihatan cantik dan hot, bukan? Bukan siang aje mama ni nampak hot tau.

Cuma tiba-tiba terdetik di hati mama nak menulis mengenai selebriti Hollywood yang makin meletup sekarang. Korang pernah dengar ke nama artis Kellan Lutz?

Well, jika korang masih tak kenal, meh sini mama kenalkan dia dekat anak-anak mama semua.


Inilah dia Kellan Lutz ni. Korang dah ingat ke dia ni siapa? Bagi anak-anak mama yang hilang ingatan, Kellan Lutz merupakan seorang pelakon dalam filem yang famous dengan puntianak iaitu Twilight. Dia jadi Emmet dalam filem tu.

Kellan Lutz ni seingat mama pernah berlakon dalam beberapa filem di Hollywood tapi filem yang dia jadi hero tak adalah mendapat hitz yang banyak dari penonton. Maybe dari segi lakonannya yang tak menjadi atau plot cerita yang tak best (selain daripada Twilight).

Bila mama tengok semula profile Kellan Lutz ni, dia banyak juga berlakon dalam filem. Tapi kebanyakannya dia hanya pegang watak yang "light-light" je.

Tapi mama tak kisah sangat mengenai filem yang dia berlakon atau watak apa yang dia pegang. Cuma mama memang berkenan betul dengan body Kellan Lutz ni. Wah!! Lihat saja lengannya yang besar, ketiaknya yang seksi, perutnya yang berketul-ketul.





Mama rasa maybe sebab badan dia yang hot tu kot yang membuatkan dia laku di Hollywood. Wah... Kalau mama jadi pengarah filem pun, mama akan ambil dia. Mama bukan ambil dia untuk jadi pelakon di set lakonan saja, pelakon di rumah mama ni pun mama sanggup. Hehehe.

Apa-apa pun, mama ingin ucapkan tahniah pada Kellan Lutz di atas komitmen yang diberikan dalam filem Twilight. Mama suka. Kalau betul ada puntianak yang hensem macam Kellan Lutz ni, mama biarkan aje mama digigit. Bukan digigit macam dia gigit biasa-biasa tu, mama akan minta dia gigit mama dengan gigitan rakusssssssssss... Hehehe.

Mama suka betul tengok abs Kellan Lutz ni. Macam nak tidur atas badan dia saja. Nakal tak mama ni?

-Bad Mama-

Monday, 5 January 2015

Mama Belanja Pembaca Lunch!

Ramai yang tidak percaya apabila mama umumkan yang mama akan kembali menulis blog yang sangat sensasi ini. Bayangkan, sudah hampir beberapa tahun mama tidak mengemaskinikan blog mama, kadar lawatan ke blog Seluar Dalam Merah kian hari meningkat!

Biarpun hanya 50 post sahaja mama pernah update setakat ini, namun pembaca tegar masih ada.

Maybe ada yang pembaca mama duk Google mencari seluar dalam ataupun gambar lelaki yang seksi, terus sahaja diheret ke blog mama yang penuh mengghairahkan ni. Hehe. Apa-apa pun tahniah mama ucapkan kerana korang berjaya juga terperangkap dengan blog mama ni.

Anyway, I don't want to talk any longer. Mama pun rindukan mama punya pembaca tegar mama.

Hari ni mama nak jamukan korang dengan seorang "anak ayam" yang mama pernah jumpa beberapa hari yang lalu.

Kepada makcik-makcik gersang, nenek-nenek yang tak sedar diri, ibu-ibu yang dahagakan kasih sayang seorang suami, korang bolehlah lihat gambar mamat ni. Seorang lelaki remaja yang berusia 20-an berasal dari Manila, Filipina.

Badannya masih gentang, sihat dan sudah tentu ada beberapa tempat yang sudah pastinya berurat tegang. He's ready for mama tapi mama belum ready untuk dia. Bukan mama tak mahu tapi mama sudah menjadi alim sekarang. Mama dah lama tinggalkan "acara-acara" yang sebegini rakus. Puuuuuiiiiii.. Hahaha.

Are you ready, uols????? Nah, mama belanja mamat ni sebagai lunch korang. Kalau korang nak "makan" mamat ni masa dinner, kena order tau. Order kat mana?

Kat Pizza Hut! Hahaha.. Bye.. Zassss...

-Bad Mama-




Tuesday, 1 November 2011

Sexy of Tuesday

Hai dan salam sejahtera semuanya..Seperti biasa hari ni mama akan post kan entri mama yang bertajuk Sexy of Tuesday..Selamat menengok segala-galanya dari atas sampai ke bawah..Hehehehe

Urat-urat dekat pubic tu..Mengghairahkan mama!!